Disney+ kan gratis uitgeprobeerd worden in Nederland

Disney+ is vanaf gisteren beschikbaar in Nederland. Nederland is daarmee een van de eerste landen waar van de dienst gebruikt gemaakt kan worden. Daar krijgen we ook nog een extraatje voor. Het is nu namelijk mogelijk om tot en met 12 november de dienst gratis te gebruiken.

Disney+ is eindelijk beschikbaar in Nederland. De streamingdienst werd in 2017 aangekondigd en over de jaren heen kregen we steeds meer informatie over de dienst. In het afgelopen jaar kwam naar buiten dat de dienst een vervroegde release in Nederland zou gaan krijgen. Deze vervroegde releasedatum was gisteren en het is dus op dit moment mogelijk om je favoriete Disney series en films te streamen. De bibliotheek van de app bestaat uit films van Disney, Marvel, Star Wars en nog veel meer.

Gratis proefperiode

Disney+ is vanaf gisteren beschikbaar in Nederland, maar dit is niet het enige nieuws dat we kregen. De streamingdienst kan namelijk in Nederland voor een paar maanden gratis gebruikt worden. Het is namelijk mogelijk om tot en met 12 november een gratis proefperiode te starten. Op 12 november wordt de streamingdienst officieel uitgebracht en gaat het pakket €6,99 per maand kosten. Om je aan te melden voor de gratis proefperiode kun je op hun website terecht. Op deze website vind je ook meer informatie over de streamingdienst en de beschikbare programma’s.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation