4 maart 2024

Tokyo Game Show: Shenmue III nieuwe trailer vrijgegeven

Deep Silver heeft tijdens de Tokyo Game Show een nieuwe trailer getoond van Shenmue III.

De korte video licht de wereld van Ryo uit en laat een aantal interessante plekken zien.
In de video krijgt de kijker een glimps van de Shenmue wereld. In deze ontspannen trailer zien we hoofdrolspeler Ryo door verschillende gebieden van het spel lopen. We zien alvast een aantal omgevingen waar protagonist Ryo allerlei problemen moet gaan oplossen. Binnenkort verschijnt de trial-versie van de game en hier kunnen spelers Bailu Village alvast leren kennen. De trial bevat ongeveer een uur aan content en staat apart van het uiteindelijke spel.
Shenmue III werd officieel aangekondigd in 2015, toen er een Kickstarter-campagne voor het spel werd opgezet. De campagne bereikte al binnen tien uur het doel van 2 miljoen dollar en brak destijds het record voor het hoogste bedrag dat ooit was opgehaald voor een game op Kickstarter. Uiteindelijk is er meer dan 7,1 miljoen dollar ingezameld voor de ontwikkeling van Shenmue III. De game komt op 19 november uit voor PlayStation 4 en pc.