19 mei 2024

Nioh 2 TGS gameplay en open beta aangekondigd

De open bèta van het aankomende Nioh 2 is van 1 tot en met 10 november beschikbaar via de PlayStation Store.

Dat heeft ontwikkelaar Team Ninja aangekondigd, waarna Sony er een tweet over plaatste. Het is nog niet precies duidelijk welke elementen van de game uitgeprobeerd kunnen worden door spelers, al liet Team Ninja tijdens de Tokyo Game Show wel weten dat er nieuwe multiplayermodi in de maak zijn.

Producent Fumihiko Yasuda meldt verder dat het spel geen makkelijke moeilijkheidsgraad krijgt. Daarbij moet het spel uitdagender worden op het moment dat meer spelers te hulp schieten.
Nioh 2 werd op E3 2018 aangekondigd op Sony’s persconferentie. Het spel moet in 2020 verschijnen op PlayStation 4. Het is nog niet duidelijk of het spel ook naar pc komt. De bèta moet voor iedereen beschikbaar komen, ongeacht of spelers PlayStation Plus hebben.