Gears 5 best verkochte Xbox game van deze generatie

Gears 5 breekt een record voor Xbox One deze generatie. The Coalition  weet het najaar goed in te luiden voor Microsoft met meer dan 3 miljoen spelers in het eerste weekend. Deze cijfers zijn inclusief Game Pass spelers.

Met gemak is het aantal verdubbeld ten opzichten van Gears of War 4 en is Gears 5 de meest gespeelde Xbox Game Studios titel in de eerste week sinds Halo 4 uit 2012. Gears 5 had op PC maar liefst drie maal zo veel spelers als zijn voorganger. Hiermee is het de beste Xbox Game Pass voor PC launchtitel en de beste titel van de studio op Steam.
Al deze prestaties komen niet zomaar ergens vandaan en het mag dan ook duidelijk zijn dat de nieuwe Gears titel goed wordt ontvangen door de fans. Ook wij waren zeer te spreken over Microsoft’s nieuwste actie-shooter. Wij gaven de game en 9 van de 10. “Gears 5 is een fantastische game en blijft zich als franchise zijnde onderscheiden van de concurrentie. De nostalgie is aanwezig, de gameplay speelt lekker weg, er is meer dan genoeg content en de game ziet er ook nog eens adembenemend goed uit.”
Ben jij al begonnen aan de nieuwe Gears titel op Xbox One of PC? Laat ons dan even weten wat jij tot nu toe van deze gruwelijke shooter vindt!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation