5 december 2022

Nieuwe Pokémon ontdekt in de Galar regio

De Nieuwe Pokémon Sirfetch’d zal in Pokémon Sword verschijnen.

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag aangekondigd dat er een nieuwe Pokémon is ontdekt in de Galar regio: Sirfetch’d, de Wild Duck Pokémon. Sirfetch’d zal verschijnen in de langverwachte aankomende videogame, Pokémon Sword. Pokémon Sword en Pokémon Shield gaan op 15 november 2019 uitkomen. Exclusief op de Nintendo Switch.
Sirfetch’d
Category: Wild Duck Pokémon
Type: Fighting
Height: 2’7”
Weight: 257.9 lbs.
Ability: Steadfast

De Farfetch’d van de Galar regio kan na een hoop battles evolueren naar Sirfetch’d. Ze zijn kalm en geconcentreerd, en ze willen altijd eerlijk vechten. Ze zijn zo nobel in de strijd dat ze vaak worden gekozen als motief voor schilderijen. Van bijzonder belang is een schilderij – beroemd in de regio Galar – dat een duel afbeeldt tussen een Sirfetch’d en een Escavalier.
Galar

In de strijd gebruikt Sirfetch’d de scherpe steel van zijn prei als een lans en de dikke bladeren als een schild. Hij onderhoud deze prei over een periode van vele jaren en waardeert het meer dan wat dan ook. Wanneer de prei eindelijk verwelkt, zal Sirfetch’d het slagveld verlaten en zich terugtrekken uit de strijd.
Galar
Meteor Assault is een nieuwe move geïntroduceerd in deze spellen die alleen Sirfetch’d zou kunnen leren! Sirfetch zou zijn prei op de tegenstander richten en met grote snelheid naar hem toe rennen. Deze move is vernietigend krachtig! Het lijkt er echter op dat de move erg uitputtend voor Sirfetch’d. Hij kan geen actie ondernemen onmiddellijk na het gebruik van deze beweging.
Lees meer over Pokémon op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal