20 maart 2023

Gratis Grand Theft Auto San Andreas voor PC spelers

Indien je de game nog niet minimaal 5 keer illegaal hebt gedownload, of je nog geen honderden uren hebt gespendeerd in de Cluckin’ Bell en je misselijk hebt gegeten aan virtuele taco’s kijk niet verder. De oplossing ligt voor de hand. Het heet de Rockstar Games Launcher en je kan er ook andere Rockstar Games kopen en spelen.

Het feit dat ze Grand Theft Auto San Andreas gratis beschikbaar stellen via de launcher is wellicht één van de weinige redenen om blij te zijn met nóg een applicatie om je games vanaf te lanceren. wél komt het met een aantal voordeeltjes waaronder cloud-saves en automatische updates voor alle games die beschikbaar zijn via de launcher.
Het gaat hier uitsluitend om Rockstar titels en de komst van de launcher is een mooie timing om een Red Dead Redemption 2 PC port en Bully 2 aan te kondigen, toch? Misschien. Blijven dromen. De launcher is in ieder geval vanaf nu te downloaden via deze link. Hiermee kan je voortaan dus Grand Theft Auto 5 opstarten en door middel van de cloud saves op een ander apparaat verder spelen met je savefiles. Indien je geen zin hebt om te zwoegen in multiplayer heb je ook de mogelijkheid om direct via de launcher Shark-Cards aan te schaffen om je digitale portemonnee op te vullen om vervolgens uit te spenderen aan een veel te dure yacht.
Maar waar het allemaal uiteindelijk om draait is dat je je door het downloaden van de launcher een gratis game de wacht in sleept. Grand Theft Auto San Andreas is al een oudje, maar ook een goudje. Wij hebben veel uren gespendeerd in de wereld van San Andreas. Het enige wat we moesten doen was een trein volgen, maar er is veel meer te doen dan luisteren naar iemand die te veel besteld dan goed voor hem is in de Drive.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →