Sniper Ghost Warrior Contracts Gamescom gameplay trailer uitgebracht

Krijg een ononderbroken beeld van de gevechten van Sniper Ghost Warrior Contracts, het brede scala aan tools tot je beschikking en het gloednieuwe Dynamic Reticle System terwijl CI games spelers door de onlangs onthulde Kolchak Harbor leiden.

Vorige maand kregen bezoekers van Gamescom al de kans om hands-on te gaan met Sniper Ghost Warrior Contracts. Bij deze hands-on konden ze het nieuwe Contracts systeem ervaren. Om spelers thuis een kijkje achter de besneeuwde sluier te geven, heeft ontwikkelaar CI Games vandaag een ononderbroken walkthrough van de Gamescom gameplay demo uitgebracht. Je kunt niet alleen een ononderbroken gameplay sessie zien. Ook heeft de studio fragmenten vrijgegeven van de soundtrack van de game, die wordt gemaakt door de bekroonde componist die de muziek van Sniper Ghost Warrior 3 heeft gevormd.

Deze walkthrough trailer richt zich op Kolchak Harbor. Een van de vijf unieke regio’s in deze game. Elke regio dient als een tactisch paradijs voor sluipschutters waar spelers confrontaties kunnen aangaan die nooit twee keer hetzelfde zullen zijn. Sniper Ghost Warrior Contracts is een terugkeer naar de serie en introduceert het Dynamic Reticle System. Hiermee kunnen spelers correcties uitvoeren voor ballistische en atmosferische omstandigheden om cruciale schoten op een rij te zetten. Dit is een goed voorbeeld van hoe Contracts de beste sniper ervaring in deze klasse blijft bieden waar de serie om bekend staat.
Deze gedetailleerde walkthrough laat spelers kennis maken met het geheel nieuwe gameplay ritme. En andere nieuwe tools die ze tot hun beschikking hebben. Zoals Scout Drones en het Augmented Reality Mask. Voor degenen die niet in staat waren om Gamescom bij te wonen. Is dit een sterke introductie tot de nieuwe en meer gerichte gameplay stroom van Sniper Ghost Warrior Contracts. De game beschikt over meer dan 20 contracten in de vijf regio’s. Waarbij die ruimtes fungeren als sandboxes vol nevendoelen en te ontdekken taken.
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation