Code Vein toont nieuwe vijanden bij inside Xbox

Tijdens de Inside Xbox-livestream van 24 september is er een Code Vein-trailer getoond waarin twee nieuwe vijanden te zien zijn.

Het gaat om Cannoneer en Blade Bearer, één hiervan is al eerder te zien geweest; Blade Bearer is langsgekomen in de vroege fase van de game. Ze is een vrouwelijk figuur die gebruikt maakt van haar zwaard om haar tegenstanders te vernietigen, samen met een schijnbare affiniteit voor ijs. Cannoneer is nog niet eerder vertoond, het lijkt erop dat hij vooral gebruik maakt van afstandsaanvallen door middel van vuur.

Code Vein volgt de avonturen van de Revenants die een ondergrondse post-apocalyptische samenleving hebben gevormd. Revenants zijn afhankelijk van het bloed dat zij verzamelen van monsters om ervoor te zorgen dat zij niet zelf in een monster veranderen. Revenants verliezen een deel van hun herinneringen wanneer zij de overstap maken om Revenants te worden. Om gebruik te maken van hun paranormale krachten, dienen ze bloed te verzamelen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation