15 april 2024

Code Vein toont nieuwe vijanden bij inside Xbox

Tijdens de Inside Xbox-livestream van 24 september is er een Code Vein-trailer getoond waarin twee nieuwe vijanden te zien zijn.

Het gaat om Cannoneer en Blade Bearer, één hiervan is al eerder te zien geweest; Blade Bearer is langsgekomen in de vroege fase van de game. Ze is een vrouwelijk figuur die gebruikt maakt van haar zwaard om haar tegenstanders te vernietigen, samen met een schijnbare affiniteit voor ijs. Cannoneer is nog niet eerder vertoond, het lijkt erop dat hij vooral gebruik maakt van afstandsaanvallen door middel van vuur.

Code Vein volgt de avonturen van de Revenants die een ondergrondse post-apocalyptische samenleving hebben gevormd. Revenants zijn afhankelijk van het bloed dat zij verzamelen van monsters om ervoor te zorgen dat zij niet zelf in een monster veranderen. Revenants verliezen een deel van hun herinneringen wanneer zij de overstap maken om Revenants te worden. Om gebruik te maken van hun paranormale krachten, dienen ze bloed te verzamelen.