29 februari 2024

PUBG heeft nu Cross console play!

Een grote update, update 4.3 brengt voor de console spelers veel met zich mee. Namelijk de mogelijkheid om met andere spelers van andere consoles te spelen! Dus trommel die oude vrienden op die het in hun hoofd haalden om PUBG op een andere console aan te schaffen. We weten dat jullie erge ruzie hadden maar alles is nu opgelost!

Playerunknown’s Battlegrounds, afgekort PUBG, is één van de meest bekende én beste Battle Royale van nu. Een spel waar de developers veel liefde en aandacht in steken. Ook is het belangrijk voor de makers dat er druk getest en feedback geschreven wordt. Het mooie is, hier wordt dan ook iets mee gedaan. Het doel van de game is dat je alleen, met vrienden of andere spelers speelt tegen andere mensen van andere teams. Het doel is om als laatste, team of geen team, over te blijven en de Winner, Winner, Chicken Dinner te ontvangen. Hoe je aan de top komt is volledig aan jezelf. Je kan op een tactische plek landen na het spawnen en wachten tot er nog maar een paar spelers over zijn en dan pas actie ondernemen. Je kan ook vanaf het begin druk aan de slag gaan met het omleggen van vijandelijke spelers. Zoek naar loot, kleding en wapens om je uitrusting te verbeteren.
PUBG Woestijn Map
De update die is uitgekomen maakt het mogelijk dat PlayStation 4 spelers en Xbox One spelers samen het spel kunnen spelen. Dus slinger je console aan om de nieuwste Cross Console play uit te proberen! Het leuke is dat we hier ook geen problemen in zien, uiteraard zullen er wat hick-ups zijn met het lanceren. De servers moeten aangepast worden zodat iedereen dezelfde instellingen heeft en zo optimaal kunnen genieten van een potje PUBG. Vaak zien we problemen als er gespeeld wordt op algehele Cross play, consoles met PC. De auto-aim van consoles wat dan niet eerlijk zou zijn voor de PC spelers is dan een bekende klacht. Maar hier dus niet!
Download de updates nu en geniet van nieuwe opties, mensen en vrienden!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →