28 januari 2023

Fallout Legacy Collection 'lekt' uit op Amazon

Een Legacy collectie van Fallout is uitgelekt op de Duitse Amazon website. De Legeacy Collection zou de meeste voorgaande Fallout titels bevatten en verschijnt deze maand nog als de gelekte afbeelding de juiste informatie laat zien. Staan we hier op de wachten?

Met de flop die we Fallout 76 noemen en de komst van een zekere Fallout concurrent van Obsidian lijkt Bethesda een toefje achter de hand te hebben. Geen vuur met vuur, maar misschien iets wat de pijn doet verzachten. Voor Bethesda tenminste. De games die staan opgenoemd en dus in de collectie zitten inbegrepen zijn Fallout, Fallout 2, Fallout 3: Game of the Year Edition, Fallout New Vegas: Ultimate Edition en Fallout 4: Game of the Year Edition. Dit betekend tegelijkertijd dat alle DLC zijn inbegrepen voor alle delen waar DLC voor zijn uitgebracht. Fallout: Brotherhood of Steel, Fallout 76 en Fallout Shelter, de gratis game, ontbreken uit de line-up, voor misschien wel voor de hand liggende redenen.
Opmerkelijk aan de release date die wordt aangegeven is dat deze collectie gelijktijdig verschijnt met The Outer Worlds van Obsidian Entertainment, de makers van Fallout New Vegas. New Vegas werd als één van de beste, als niet de beste Fallout game in de serie beoordeeld door de fans. Vanzelfsprekend kijken velen Fallout fans uit naar The Outer World vanwege dit succes.
Fallout Legacy Collection
In de afbeelding zien we een PC versie, maar gaan we ook een console versie zien van deze collectie? Misschien zelfs een Switch versie? Bethesda heeft inmiddels meerdere malen bewezen dat het goed mogelijk is om de Switch erbij te betrekken. Dit zou dan ook een mooie toevoeging zijn aan de Switch collectie. De Fallout Legacy Collection zou op 25 oktober moeten verschijnen. Bethesda heeft nog geen officiële onthulling gedaan van de game. Dus neem het voor nu met een korreltje zout.
Zie jij deze collection zitten?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →