30 mei 2024

Bekijk Luigi's nieuwe technieken in Luigi's Mansion 3

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Luigi’s Mansion 3 opgedoken.

In de video van twee minuten zien we Luigi een nieuwe verdieping van het spookhotel verkennen en een hele hoop spoken opzuigen.
Deel drie uit de Luigi’s Mansion-reeks lanceert deze maand en de gameplayvideo geeft ongeduldige fans alvast een voorproefje van het nieuwe spookachtige avontuur dat ze te wachten staat.

In de video zien we Luigi aan het werk met zijn Poltergust G-00, er wordt gedemonstreerd hoe de stofzuiger spoken opzuigt en vervolgens weer kan uitspugen. Daarnaast gebruikt de broer van Mario de stofzuiger om deuren en geheime wegen te openen. Dit doet hij door een ontstopper op deuren of stenen te schieten en deze vervolgens door de lucht te gooien.
Luigi’s Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.