20 februari 2024

Iceborne titel update brengt Rajang

De eerste gratis titel update voor de veelgeprezen Monster Hunter World: Iceborne uitbreiding is nu beschikbaar. Hierdoor blijft de traditie van Monster Hunter van robuuste ondersteuning na de lancering behouden.

De gratis update van Iceborne biedt meer uitdagende opties voor spelers om te veroveren. Waaronder de woeste fan favoriet Rajang, meer getemperde monsters, een geheel nieuwe regio en meer. In een begeleidende ontwikkelaar update video onthulde Capcom ook aanvullende updates na de lancering die gepland waren voor de rest van het jaar, evenals aankomende samenwerkingen.

Rajang

Het middelpunt van de eerste Iceborne update is de angstaanjagende Rajang, het daverende fan favoriete monster dat een uitdaging biedt voor zelfs de meest doorgewinterde jagers. Dit hyper-agressieve beest verandert in een gouden bal van woede wanneer je hem kwaad maakt. Het ontketenen van nog meer dodelijke aanvallen als zijn krachtige armen ongelooflijke schade in één klap veroorzaken. Het verslaan en gebruiken van zijn onderdelen levert echter even ongelooflijke uitrusting op, waaronder gouden en zwarte paletpantser met hoge aanvallende vaardigheden.

The Guiding Lands

Het voltooien van alle missies in het Iceborne verhaal is nog maar het begin. Omdat jagers worden beloond met nog robuustere end game content in de Guiding Lands. Deze end game locatie opent verschillende biomen met landschappen en eigenschappen die doen denken aan de kaarten van het hoofdspel, met meer uitdagingen, monsters en geweldige beloningen. Door monsters in elk van de biomen te onderzoeken en te jagen, neemt de moeilijkheid en kwaliteit van de beloningen toe naarmate het regioniveau van die locatie hoger wordt. Materialen uit deze missies bieden aanpassingsopties voor wapens in zowel functie als uiterlijk. Ook verschijnen bepaalde monsters zoals Zinogre alleen in de Guiding Lands zodra een bepaald regioniveau is bereikt.
Bekijk meer over Iceborne en ander game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal