Prijsvraag: Vrijkaartjes en powerbank voor Gemini Man

Update:

Winnaars:

  • Kevin
  • Stephanie v.d.
  • Reiverdemon

Gefeliciteerd! Stuur ons een mailtje op info@inthegame.nl met jouw N.A.W. gegevens. Wij zorgen voor de rest!

Will Smith is weer terug op het witte doek en we kunnen er maar geen genoeg van krijgen! Dit maal speelt hij huurmoordenaar Henry Brogan in Gemini Man. Wij gaan dit maal een aantal toffe prijzen weggeven voor deze spannende film.

Gemini Man is een nieuwe actiethriller met Will Smith in de rol van huurmoordenaar Henry Brogan. Hij wordt opeens zelf het doelwit als hij achtervolgd wordt door een mysterieuze jongere concurrent die zijn acties telkens lijkt te kunnen voorspellen. Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane, tv-serie Fargo), Clive Owen (Inside Man, The International) en Benedict Wong (Doctor Strange, The Martian) spelen ook een rol in deze film. Oscarwinnaar Ang Lee is de regisseur voor de film. Hij is onder andere bekend van Life of Pi en Brokeback Mountain.
Gemini Man

Wat gaan wij weggeven?

  • Twee vrijkaartjes voor de film (x3)
  • Een powerbank (x3)

powerbank

Hoe doe je mee?

  • Laat hier beneden in een reactie weten wat jouw favoriete Will Smith film is tot nu toe en waarom?
  • Like ons op Facebook!
  • Delen wordt erg gewaardeerd!

Deelname is mogelijk tot donderdag 17 oktober 12:00. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk de drie winnaars bekend maken in dit bericht! Volg ons op social media om de uitslag en toekomstige acties niet te missen! Gemini Man draait vanaf nu in de bioscoop. Bekijk hier beneden alvast de filmtrailer om in de stemming te komen.

Kijk jij er naar uit om Will Smith opnieuw op het grote witte doek te zien?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation