Esports: Worlds 2019 begint goed voor Europa

De groepsfase van Worlds 2019 is in volle gang. Zaterdag werd het toernooi geopend met SKT tegen Fnatic. Inmiddels zijn er al twee dagen voorbij en kunnen we zeggen dat Europa goed onderweg is. Splyce G2 Esports en Fnatic wonnen drie van de vier gespeelde games. Hiermee heeft de LEC de beste start ten opzichte van de andere regio’s. LPL en LCK hebben elk drie uit vijf gewonnen. LCS wist slechts twee uit de vijf games te winnen.

Worlds 2019 begon voor Europa met een valse start. Fnatic verloor de openingsgame van SKT. Maar verrassend wist Splyce wel te winnen op zaterdag van GAM Esports. Op de tweede dag herstelde Fnatic zijn valse start en versloeg Clutch Gaming. Van de LEC teams was het vooral G2 Esports die indruk maakte in hun game tegen Griffing van de LCK. G2 Esports domineerde over Griffin van begin tot eind. Her en der paar kleine foutjes, maar de kracht en snelheid waarmee G2 Esports won was ongekend. Na het zien van deze game ziet de hoop voor Europa er steeds beter uit. Met G2 Esports heeft Europa een sterke kans om de Summoners Cup te winnen.
Maar Worlds 2019 kent nog meer sterke kandidaten voor de titel. SKT versloeg Fnatic op een sterke wijze. Maar ook RNG werd na een spannende game verslagen. Tegen RNG zagen we wel wat kwetsbare punten van SKT. Echter is de communicatie in het team bijzonder sterk en een tegenstander om goed in de gate te houden. Met SKT heeft LCK weer een sterke kandidaat. Echter de LPL heeft ook een sterke team achter de hand. IG de huidige kampioenen wist de eerste twee games te winnen. Maar die waren wel een stuk minder overtuigend dan de games van SKT en G2 Esports. Vanmiddag om 15:00 gaat de groepsfase verder met de game: IG tegen Damwon Gaming.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation