Brain Training komt naar Nintendo Switch!

Samen met een gloednieuwe Nintendo Switch accessoire lanceert Dr. Kawashima’s Brain Training volgend jaar voor Nintendo Switch. De fysieke versie komt gebundeld met een stylus pen die je kunt gebruiken voor je Switch. Misschien heb je er al een bij je Super Mario Maker 2 editie ontvangen.

De Brain Training klassiekers kennen we ondertussen wel een beetje van de Nintendo DS games. Dankzij de andere hardware zijn er nieuwe oefeningen mogelijk via de Nintendo Switch die eerder niet mogelijk waren in de DS titels. Vandaar dat je nu oefeningen kunt gaan doen door gebruik te maken van de infrarood camera in de Joy-Con. Oefeningen uit eerdere Brain-Training titels keren ook terug naar de Nintendo Switch versie. Voor deze oefeningen kan je de stylus gebruiken, of gewoon je vingers.

In bovenstaande trailer zie je al een aantal voorbeelden van de game en hoe deze gespeeld kan worden. Hier is een overzicht van wat je zoal kunt verwachten zodra de game lanceert:

  • Rekenen met je vingers. Je moet snel reageren, ook al weet je het antwoord al in je hoofd.
  • Sudoku.
  • Rekenen: Eenvoudige sommen snel achter elkaar oplossen.
  • Steen, papier, schaar.
  • Woorden maken: Combineer letters om woorden te maken.
  • Fotografisch geheugen: Onthou de foto’s die eerder werden getoond.
  • Multitasken: Over horden springen terwijl je het hoogste getal kiest.

Je kunt ook samen met andere spelen. Als je iemand anders een Joy-Con geeft kan je onder andere de volgende oefeningen tegen elkaar spelen:

  • Vogels tellen: Tel ze zo snel mogelijk.
  • Blokken tellen: Onthou hoeveel blokken er zijn.

Door middel van een aantal oefeningen achter elkaar uit te voeren zal Brain Training je algemene hersenleeftijd berekenen. Hierbij wordt er gekeken naar je zelfbeheersing, je reactiesnelheid en je kortetermijngeheugen. Je kunt een alarm instellen in de game waardoor je geen dagelijkse oefening hoeft te missen. Het alarm gaat zelfs af als je Nintendo Switch in slaapstand staat.
Let op dat je voor enkele oefeningen een setje Joy-Con controllers nodig hebt. Indien je enkel een Nintendo Switch Lite bezit, zal je deze apart moeten aanschaffen.
Dr. Kawashima’s Brain Traing is vanaf 3 januari 2020 exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation