2 maart 2024

PlayStation Plus games voor de maand November

De maand oktober is bijna voorbij en dus is het weer tijd voor de nieuwe PlayStation Plus games. Voor de maand november krijgen we weer een tweetal geweldige games op gratis te spelen als je een PlayStation plus member bent.

Hieronder de lijst van november 2019:

De gratis Playstation Plus games van oktober zullen over een aantal dagen niet meer beschikbaar zijn. Wil je voor deze games niet weer de volle prijs betalen wees er dan snel bij, nog maar enkele dagen te gaan.

Hieronder de lijst van oktober die gaat verdwijnen:

Voor het gratis downloaden van deze games moet je in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement. Wat vind jij van de line-up van november 2019? Laat het ons weten in de comments hieronder!
Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal