29 februari 2024

The Witcher (Netflix TV Series) – Main Trailer

Netflix heeft de Main Trailer van de aankomende serie over The Witcher op YouTube geplaatst. In de trailer wordt ook de releasedatum van de serie bekendgemaakt. We kunnen met de serie beginnen vanaf 20 december.

Het is al meer dan 2 jaar geleden dat we voor het eerst iets hoorden over The Witcher TV-series. Het werd namelijk in mei 2017 aangekondigd dat Netflix bezig was met het produceren van de serie. We zijn nu eindelijk op dat punt gekomen dat we niet meer lang hoeven te wachten totdat we de serie echt kunnen gaan kijken. Het was namelijk al bekendgemaakt dat de serie in 2019 uit zou gaan komen en het jaar is bijna voorbij. Om fans een beetje in de stemming te krijgen heeft Netflix de Main Trailer van de serie op YouTube geplaatst. En in deze trailer wordt ons ook verteld vanaf wanneer we de serie kunnen gaan bingen. The Witcher zal namelijk op 20 december gestreamd kunnen worden op Netflix.

De trailer laat nog niet heel veel zien over de serie. We krijgen een algemene samenvatting van het plot van de serie en zien een aantal spectaculaire beelden. De trailer vertelt ons voornamelijk dat de serie zich lijkt te richten op wat het betekent om een Witcher te zijn. Er wordt door de trailer heen gesproken over dat Witchers monsters zijn en mogelijk menselijke emoties niet kunnen voelen. We zullen dus in de serie te zien krijgen hoe Geralt omgaat met de mensen en met hun perceptie van hem. Daarnaast zal The Witcher serie het verhaal volgen van zowel Geralt als Ciri en Yennefer. De serie wordt geproduceerd en geschreven door Lauren Schmidt Hissrich. Zij is onder andere bekend van The Umbrella Academy en Daredevil. Voor meer informatie over The Witcher verwijzen we je door naar de pagina van de serie op Netflix.
The Witcher is vanaf 20 december te streamen op Netflix.