13 april 2024

Diablo 4 aangekondigd op BlizzCon

Tijdens de opening ceremonie van BlizzCon werd als allereerst Diablo 4 aangekondigd met een donkere, demonische en vooral bloederige trailer.

Diablo 4 gaat terug naar de donkere wortels van de franchise. Dit betekend bloed en gore sh*t. Diablo 4 gaat meer doen met de wereld van sanctuary. Ze willen dat ieder monster, iedere faction en ieder personage een diepere betekenis en invloed krijgt voor en op de wereld. In de sanctuary kan je ook met vrienden samen spelen of elkaar vermoorden in PvP zones. Diablo 4 zal de goorheid van deel 1 en 2 combineren met de vloeiende action-combat van Diablo 3. De game zal uitkomen op de Playstation 4, Xbox One en PC. De eerste drie classes worden de barbaren, magiërs en druïdes. Ook krijgen we eerste gameplay beelden te zien.

De gameplay van Diablo 4 ziet er fantastisch goed uit op grafisch gebied. Het isometrisch perspectief is terug met betere graphics dan tevoren. bloed vloeit bij iedere slag en de aanvallen zien er bruut uit. Je ziet verschillende gebieden van donkere, mistige moerassen tot open woestijnen. Het enemy design is wederom uitgebreid, alleen in de trailer al. Ook de stemacteurs weten wederom wat ze aan het doen zijn. In komende panels zullen de developers meer gameplay laten zien, voor nu moeten jullie het doen met de trailer hier beneden.

Een datum is er nog niet. Wel zijn wij benieuwd naar jouw mening over de trailers tot nog toe. Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Check ook onze review over de Eternal Collection van deel 3!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →