25 mei 2024

Rockstar North zoekt developers voor nieuwe game

Rockstar North staat natuurlijk bekend om het maken van Grand Theft Auto en Red Dead Redemption. Zij hebben vrij recent nog RDR 2 uitgebracht op PC. Maar, ze zijn nu aan het zoeken naar nieuwe developers voor een open-world game. Welke game kan dit zijn?

Rockstar North is op zoek naar animatie en systeem programmeurs. In de brief staan een aantal sleutelwoorden en zinnen die een soort van hint kunnen zijn naar wat voor een game of IP dat kan zijn. Het is wel vrij zeker dat dit een next-gen game zal worden voor op de nieuwe Playstation 5 en Xbox.

Gespot door Playstation Universe

Rockstar North zegt, “we are looking for an experienced, talented engineer to help us in developing advanced animation systems for large open world character-based games.” Daaronder staat, “What We Do,” Met daarin, “a global team of programmers and researchers who collaborate on pushing the boundaries of character animation on next generation hardware.”

Rockstar North GTA V
Dit is de eerste keer dat wij ook maar iets hebben kunnen vernemen over een next-gen game vanuit de studio. Red Dead Redemption 2 is de enige game die Rockstar North uit heeft gebracht voor de huidige generatie. Je zou zeggen dat het bijna een gegeven is dat dit gaat om een nieuwe GTA titel, maar niets is zeker. Welke kant de studio op zal gaan is voor iedereen een vraag, maar het feit dat ze ergens mee bezig zijn is al een zegen op zichzelf.
Houdt onze website zeer zeker in de gaten voor een PC review van Red Dead Redemption 2. Laat ons ook even weten wat jij vind van deze kleine hint naar een nieuwe game voor Rockstar North!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →