2 december 2023

Wolfenstein: Youngblood update 1.0.7 is nu beschikbaar

De nieuwste gratis update voor Wolfenstein: Youngblood is klaar om te downloaden. Update 1.0.7 voegt een nieuwe missie, abilities en meer toe.

De gratis update bevat de nieuwe Treasure Hunt missie, nieuwe maps, nieuwe abilities, nieuwe vijandelijke types, nieuwe Pep Signals en meer.

Treasure Hunt missie en nieuwe maps

Het bestuderen van de artefacten van Lab X onthulde de locatie van een tweede Da’at Yichud kamer in een reservoir onder Little Berlin. Blijkbaar hebben de nazi’s daar een verzegelde kist gevonden. Die bevat vermoedelijk een item dat verband houdt met de God Key. Tot nu toe zijn ze niet succesvol geweest in hun pogingen om de kist te openen. Misschien heb jij meer geluk?
Na het voltooien van de endgame side mission, “Da’at Yichud Artifacts”, heb je toegang tot een nieuwe sidequest genaamd “Treasure Hunt”, die je door twee volledig nieuwe gebieden voert – een Parijse reservoir en een geheime nazi bunker – om de Da’at Yichud kist te ontgrendelen. Je zult op deze locaties strijden tegen drie nieuwe vijandelijke types. \De Wurmlochsoldat (Teleporting Übersoldier), de Electrodrohne (Tesla Drone) en de Turmhund (Laserhund met een turret).
Zodra je de Treasure Hunt missie hebt voltooid, wordt je dagboek bijgewerkt met een lijst van 20 schatkaarten op het tabblad “Missies” die je naar artefacten verspreid over Parijs leiden. Elk artefact dat je opspoort, wordt beloond met XP, zilveren munten en één Ability Point.

Nieuwe abilities en Pep Signals

Alle drie ability trees ontvangen nieuwe vaardigheden als onderdeel van Update 1.0.7. Nieuwe vaardigheden zoals Quick Revive (Mind), Dual Wield Expert (Muscle) en Silent Killer (Power). Een van je andere nieuwe Power vaardigheden is het God Key Sense vermogen. Deze heb je nodig om schatten in de wereld te vinden. Deze vaardigheid wordt automatisch toegekend bij het voltooien van de missie “Da’at Yichud Artifacts”, dus je hoeft geen Ability Points te spenderen om deze te krijgen.
Naast deze nieuwe mogelijkheden, kun je profiteren van twee andere (door ID Software titel geïnspireerde) Pep Signals. Hammer Rage herstelt Heavy Weapon munitie voor jou en je partner, terwijl Quad Damage precies doet wat het zegt – jij en je zus zullen vier seconden quad schade aanrichten.
Wolfenstein: Youngblood

Nieuwe Skins

Update 1.0.7 wordt ook geleverd met een hele reeks nieuwe skins. Zoals de Bomber skin, de Chrome Syndrome skin en de Bloodthirst skin die je in de strijd kunt dragen.
Bekijk meer over Wolfenstein en ander game nieuws op onze website en volg ons op ons Youtube kanaal