5 februari 2023

Sonic the Hedgehog (2020) – New Official Trailer

Paramount Pictures heeft de nieuwe trailer van Sonic the hedgehog op YouTube geplaatst. De film zou in eerste instantie dit jaar verschijnen, maar werd uitgesteld wegens kritiek op de looks van Sonic. De film komt nu uit op 14 februari 2020.

Sonic the Hedgehog was misschien wel een van de meest besproken niet uitgekomen films van 2019. De reden hiervoor was echter alles behalve positief. Er kwam namelijk veel kritiek van fans op de manier waarop Paramount Pictures de blauwe egel had geanimeerd. Dit zorgde ervoor dat Paramount ervoor moest kiezen om de film uit te stellen zodat ze het karakter konden aanpassen. Vandaag plaatst het filmbedrijf de eerste trailer waarin we de nieuwe Sonic te zien krijgen. De trailer geeft ons ook meteen meer beelden van de film en wat meer uitleg over het verhaal. En dat verhaal lijkt behoorlijk goofy te zijn. Sonic the Hedgehog is namelijk in de film op aarde terecht gekomen en maakt goed gebruik van zijn snelheid om zoveel mogelijk plezier te maken. Dit proces wordt echter gedwarsboomd als hij gevonden wordt door Dr. Eggman Robotnik. De trailer kun je hieronder bekijken:

De controversie

De controversie rondom Sonic the Hedgehog liet zien dat fans wel degelijk effect kunnen hebben op de releasedatum van een film. Oorspronkelijk zou deze film namelijk 4 dagen geleden uitgekomen moeten zijn. In de afbeelding boven het artikel hebben wij nog een afbeelding gebruikt waarop het oude design van Sonic te zien is, zodat jullie een goede vergelijking kunnen maken. De vraag is natuurlijk of fans wel blij zullen zijn met het nieuwe design van Sonic. Heeft het moeten wachten van een aantal maanden op de film uiteindelijk het gewenste effect op de fans? Wij vinden het nieuwe design er in ieder geval beter uit zien. Het weergeeft beter de vorm van het lichaam van Sonic en bevat de iconische grote ogen.
Maar wat vinden jullie eigenlijk van de veranderingen? Heeft Paramount Pictures genoeg veranderingen aangebracht om Sonic the Hedgehog goed te animeren? Laat het ons weten in de comments hieronder.
Sonic the Hedgehog komt op 14 (13 volgens de Pathé website) februari naar de Nederlandse bioscopen. Kijk op de website van Pathé voor meer informatie.