27 februari 2024

MCU's Spider-Man niet naar Disney+

Disney+ is inmiddels een dingetje met de toevoeging van steeds meer series en films waaronder Avengers: Endgame en de nieuwe Star Wars: The Mandalorian. Maar, er ontbreekt iets, en helaas zal dat ook zo blijven.

Homecoming en Far From Home zijn de twee Spider-Man films waarin Tom Holland laat zien waarom hij een waardige Peter Parker is. In Homecoming krijgen wij een primeur op de relatie tussen Tony Stark en Peter en in Far From Home krijgen we een spirituele epilogue van Endgame. Deze films zijn de populairdere titels voor de MCU. Helaas zijn de rechten van de films natuurlijk van Sony. En laat het nu net zo zijn, dat Sony en Marvel niet zo lekker met elkaar liggen na het eerder eruit gooien van Tom Holland. In een interview met The Verge werd het volgende gezegd:

“We love our friends at Sony, but we don’t have any plans to have the live-action Spider-Man movies on Disney+” vertelt Strauss aan The Verge. “We will have all the Spider-Man animated shows that we did so they’ll be on there under the Marvel banner. But who knows what can happen in the future?”

Spider-Man Disney+

Disney+ is gratis te proberen!

Strauss laat wel weten dat er Spider-Man content op Disney+ staat. Er is ook een Spider-Man sectie in de zoekpagina geïntegreerd. Hierin kan je alle geanimeerde Spider-Man shows vinden evenals de Ultimate Spider-Man reeks uit onder andere 2011. Het is nog niet zeker of de MCU variant ooit naar de streaming dienst zal komen, maar we kunnen altijd hopen! Of dit genoeg is voor de meeste fans is maar de vraag.
Om daar antwoord op te krijgen, hebben we jouw mening nodig! Dus, laat die even achter in de comments hier beneden. Welke Spider-Man film vind jij trouwens de meest waardige voor het helden-universum?

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →