20 maart 2023

Dead by Daylight brengt Killer Teaser uit

Voor alle mensen die van horrorspellen houden is de game Dead by Daylight een bekende. De asymmetrische horrorgame die je online speelt draait nu al een tijd mee en is zo ook één van de bekende multiplayer horrors geworden. Een game met actieve en gedreven ontwikkelaars die graag nieuwe killers en survivors uitbrengen.

Het team liet via Twitter een cryptische tweet achter dat hint naar een nieuw hoofdstuk in de game. Iedere keer als er een nieuw hoofdstuk uitkomt betekent dit nieuwe verhalen, mappen, survivors en killers. Allemaal geweldig leuke toevoegingen aan de game en wat Dead by Daylight ook fris, eng en nieuw houdt. Dit keer is het misschien niet een geheel nieuwe killer maar een bekende in een nieuw jasje? Het is allemaal nog maar speculatie, binnenkort schijnt het gehele nieuws naar buiten te komen.


Als we kijken naar de teaser zien we glas. Glas past bij de killer Yamaoka (lees ons artikel over haar!). De tweet beweert ook dat mijn bloed aan Yamaoka toebehoort. Maar deze killer is al uit sinds vorig jaar omdat het toebehoort aan het derde jaar Dead by Daylight en het Chapter 9 is. Maar, ook spoken hebben wel eens een carrière switch nodig en ik denk dat dat hier aan de gang is. Verder zien we veel bloed en tot slot een ring. Zal dit een ode zijn aan de ‘The Ring’ en ‘Ring’ films zijn en zal Yamaoka deze rol van geest overnemen? Of zit ik er compleet naast? Ook is er kanji schrift te zien in de teaser, dit kan ook weer op iets ander slaan. Vertaald staat er ongeveer: cursed view of blood. Dan gezien met de naam Cursed Legacy kan het misschien ook zijn dat de familie van de spookachtige killer Yamaoka zich met het spel gaat bemoeien…
We hopen snel informatie te krijgen over dit nieuwe spannende hoofdstuk. Dead by Daylight kennende zal dit toch weer ontzettend eng worden en maak ik mij nergens zorgen over! Wat denk jij, zat ik in de buurt of heb je een compleet andere visie? Laat het ons weten in de comments!

Ellen Koning

Ik ben Ellen, online te vinden onder de naam Ellieah/Elllieah en een fanatieke gamer en stemacteur. Ik spendeer genoeg uurtjes achter mijn PC en PS4. Een groot horrorfanaat en fan van Ubisoft en Bethesda.

Bekijk alle berichten van Ellen Koning →