7 december 2023

Animal Crossing: Pocket Camp subscriptie is nu live

Animal Crossing: Pocket Camp heeft de eerste vorm van betaald lidmaatschap naar het publiek geïntroduceerd. Dit nieuwe verdienmodel volgt in de voetstappen van Mario Kart Tour’s premium lidmaatschap en valt onder de naam: Pocket Camp Club.

De nieuwe Animal Crossing: Pocket Camp Club subscriptie heeft twee verschillende levels in combinatie met een maand lange gratis trial voor het lagere level. Voor 3 Euro per maand schrijf jij je in voor het Happy Helper Plan. Met dit plan mag je een animal als Camp Caretaker inzetten wanneer je niet in de app zit, zodat deze items kunnen gatheren en op andere aspecten van de game kunnen letten, allemaal achter de schermen. Dit level beloond je met 60 Leaf Tickets iedere maand.

De tweede, iets duurdere tier voor Animal Crossing: Pocket Camp is een Cookie & Depot Plan. Deze kost 8 Euro per maand en geeft je de Camp Caretaker in combinatie met wat extra’s. Je kan zo kiezen uit vijf verschillende Cookies om nieuwe items te krijgen, eenmalig per maand. Spelers kunnen zo dan ook toegang krijgen tot een Warehouse, waar ze tot 5000 items in kunnen bewaren. Er zijn nog andere kleine aspecten die je vooruit zullen helpen zoals kortere crafting tijden.
Het is inmiddels geen verrassing meer dat Nintendo dit soort verdienmodellen vaker zal gaan gebruiken, wat vinden jullie van dit soort abonnementen? Laat ons direct even weten of jij zin hebt in Animal Crossing: New Horizons, die op 20-03-2020 zal verschijnen.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →