29 februari 2024

Wreckfest Steel & Wheels DLC pack is uit

Wreckfest krijgt alweer zijn 4e DLC pack genaamd Steel & Wheels.

Verander jouw auto’s in echte monsters van staal met dit heavy armor pack voor Wreckfest. Maak je auto klaar voor complete demolition derby battles met zware bumpers, zijbeschermers en roll cages. Of voeg wrecking style toe met wilde uitlaten, spoilers en velgen. Het Steel & Wheels pack wordt geleverd met meer dan 30 armor and customization items en is nu beschikbaar op alle platforms voor  € 1,99.

Het Steel & Wheels-pakket maakt deel uit van de Season Pass, inclusief 20 nieuwe auto’s, 20 speciale dakdecoraties en extra autoaanpassingen zoals pantser, velgen en meer. Deze nieuwe inhoud wordt stap voor stap uitgebracht, samen met gratis content updates.

Over Wreckfest

Verwacht epische crashes, nek aan nek gevechten over de finish en gloednieuwe manieren voor metaal om te buigen. Dit zijn de “eens in je leven” momenten die je alleen kunt ervaren in Wreckfest. Met zijn levensechte physics simulation gemaakt door de legendarische ontwikkelaar Bugbear, die je ook FlatOut 1, 2 en Ultimate Carnage bracht.

  • Te gekke auto’s – Oude, in elkaar geslagen, gepatchte auto’s die gewoon stijl uitstralen. Van oude Amerikaanse heavy hitters tot behendige Europeanen en leuke Aziaten, zoiets vind je in andere games niet.
  • Zinvolle custimization – verander niet alleen het uiterlijk van jouw auto’s, maar upgrade ook hun armor.
  • Multiplayer – Vernietig je vrienden online en ga racen tot het uiterste terwijl je op zoek gaat naar de overwinning.

Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons ook op ons Youtube kanaal