Wreckfest Steel & Wheels DLC pack is uit

Wreckfest krijgt alweer zijn 4e DLC pack genaamd Steel & Wheels.

Verander jouw auto’s in echte monsters van staal met dit heavy armor pack voor Wreckfest. Maak je auto klaar voor complete demolition derby battles met zware bumpers, zijbeschermers en roll cages. Of voeg wrecking style toe met wilde uitlaten, spoilers en velgen. Het Steel & Wheels pack wordt geleverd met meer dan 30 armor and customization items en is nu beschikbaar op alle platforms voor  € 1,99.

Het Steel & Wheels-pakket maakt deel uit van de Season Pass, inclusief 20 nieuwe auto’s, 20 speciale dakdecoraties en extra autoaanpassingen zoals pantser, velgen en meer. Deze nieuwe inhoud wordt stap voor stap uitgebracht, samen met gratis content updates.

Over Wreckfest

Verwacht epische crashes, nek aan nek gevechten over de finish en gloednieuwe manieren voor metaal om te buigen. Dit zijn de “eens in je leven” momenten die je alleen kunt ervaren in Wreckfest. Met zijn levensechte physics simulation gemaakt door de legendarische ontwikkelaar Bugbear, die je ook FlatOut 1, 2 en Ultimate Carnage bracht.

  • Te gekke auto’s – Oude, in elkaar geslagen, gepatchte auto’s die gewoon stijl uitstralen. Van oude Amerikaanse heavy hitters tot behendige Europeanen en leuke Aziaten, zoiets vind je in andere games niet.
  • Zinvolle custimization – verander niet alleen het uiterlijk van jouw auto’s, maar upgrade ook hun armor.
  • Multiplayer – Vernietig je vrienden online en ga racen tot het uiterste terwijl je op zoek gaat naar de overwinning.

Bekijk meer game nieuws op onze website en volg ons ook op ons Youtube kanaal

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation