25 februari 2024

Nieuwe NES en SNES titels onderweg naar Nintendo Switch Online

Een nieuwe maand betekent (nieuwe) oude klassieke Nintendo titels die verschijnen voor Nintendo Switch Online gebruikers. Deze maand zien we vier SNES titels en twee NES titels die worden toegevoegd aan de collectie.

Ondertussen kennen we het riedeltje wel. Nintendo voegt maandelijks nieuwe games toe aan hun SNES en NES collectie voor Nintendo Switch Online spelers. Zolang je een abonnement hebt en een internetverbinding kan je deze titels spelen. Deze maand ga je onder andere aan de slag met Kirby en Star Fox. Dit is de volledige line-up van december:
Super Nintendo:

  • Star Fox 2
  • Super Punch-Out!!
  • Kirby Super Star
  • Breath of Fire II

NES:

  • JOURNEY TO SILIUS
  • CRYSTALIS


De games worden op 12 december toegevoegd, maar dat is nog niet alles van Nintendo deze maand!
Nintendo heeft in Europa een Adventskalender klaargezet waar Nintendo Switch spelers prijzen kunnen winnen. Mee doen is heel eenvoudig. Je hebt enkel een Nintendo account nodig om mee te spelen. Bezoek hier de kalender. De prijzen bestaan voornamelijk uit digitale games voor Nintendo Switch. Het lijkt er op dat iedere dag 20 codes worden weggeven voor een specifieke titel. Op bepaalde lagen lijkt Nintendo groter uit te pakken. De eerste dag werden er Nintendo Switch Lite systemen weggeven. Zo te zien worden op dag 6 en dag 24 ook grotere prijzen uitgereikt. Hou de Adventskalender dus goed in de gaten!

Staan jouw favoriete NES of SNES titels tussen de games van december? Welke hoop je in januari terug te zien in de Nintendo Switch Online line-up?

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →