1 februari 2023

The Mandalorian seizoen 2 komt in herfst 2020

Seizoen 2 van de nieuwe Disney+ fan favoriet The Mandalorian zal in de herfst van 2020 verschijnen. Dit zal uiterst eind november zijn en de serie begint waarschijnlijk zelfs al eind oktober. Buiten dat is er nog een Rise of the Skywalker personage die debuut zal maken in dit tweede seizoen.

Sterker nog, er zal sowieso één Skywalker Saga personage gaan verschijnen in dit tweede seizoen voor The Mandalorian. Dit houdt in dat er meerderen kunnen gaan verschijnen. The Mandalorian is de eerste Star Wars live-action televisie serie. De cast voor seizoen twee zal sowieso bestaan uit Pedro Pascal (Mando) en Baby Yoda! Ook kunnen oude castleden terugkomen als Gina Carano, Giancarlo Esposito en Nick Nolte of Werner Herzog.


De achtste episode, Redemption, werd geregisseerd door Taika Waititi, bekend van onder andere Thor: Ragnarok. Deze aflevering verscheen op 27 december 2019 en eindigde seizoen 1 met een vrij open einde. Dit tweede seizoen werd dus al vrij kort na het einde van de eerste aangekondigd. Verder weten we nog vrij weinig over dit tweede seizoen. Verder mogen we vooral hopen dat het tweede seizoen net zo goed als al niet beter zal gaan zijn dan het eerste.
Wat vind jij van The Mandalorian seizoen 1? Kan jij ook niet wachten op het tweede seizoen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Houdt vooral onze website in de gaten voor de nieuwe win-actie van 2019. Wij tellen ook nog eens het eind van 2019 af met de drie grootste games van het jaar.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →