Godfall trailer van jaar oud lekt uit

Godfall verschijnt naar alle verwachting aan het einde van dit jaar exclusief voor de Playstation 5 en PC via de Epic Games Store. Onlangs is er een trailer uitgelekt van de game. Fans dachten kort een beeld te krijgen van de volgende generatie, maar niets blijkt minder waar. De beelden uit de trailer zijn al oud en vertegenwoordigen niet de Playstation 5 versie.

De ontwikkelaars zijn op de hoogte van de recente lekken en zetten een statement online op hun Twitter account. Hier laten zij weten dat het niet gaat om de Playstation 5 versie, maar een PC versie die werd gebruikt voor een interne presentatie. De beelden zijn ondertussen ook al een jaar oud, dus er is waarschijnlijk al veel aan veranderd. Binnenkort gaan we meer beelden zien, verklapt de tweet al.


Alhoewel de beelden niet overeenkomen met de huidige versie krijgen we in ieder geval wel al een eerste indruk over de gameplay en de wapens die gebruikt worden. In de trailer zien we massieve apparaten waar de personages mee rondzwaaien die ons doen denken aan de absurde formaten uit onder andere Monster Hunter. Bekijk de gelekte trailer hier beneden.

De ontwikkelaars beschrijven de game als een looter-slasher. Een geheel neiuwe genre die veel elementen leent uit al bekende genres om een unieke ervaring te bieden. De game werd eind vorig jaar voor het eerst getoond tijdens de Game Awards. Tijdens deze show onthulde Xbox ook hun gloednieuwe console die ongeveer gelijktijdig met de Playstation 5 verschijnt, later dit jaar.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation