1 maart 2024

Godfall trailer van jaar oud lekt uit

Godfall verschijnt naar alle verwachting aan het einde van dit jaar exclusief voor de Playstation 5 en PC via de Epic Games Store. Onlangs is er een trailer uitgelekt van de game. Fans dachten kort een beeld te krijgen van de volgende generatie, maar niets blijkt minder waar. De beelden uit de trailer zijn al oud en vertegenwoordigen niet de Playstation 5 versie.

De ontwikkelaars zijn op de hoogte van de recente lekken en zetten een statement online op hun Twitter account. Hier laten zij weten dat het niet gaat om de Playstation 5 versie, maar een PC versie die werd gebruikt voor een interne presentatie. De beelden zijn ondertussen ook al een jaar oud, dus er is waarschijnlijk al veel aan veranderd. Binnenkort gaan we meer beelden zien, verklapt de tweet al.


Alhoewel de beelden niet overeenkomen met de huidige versie krijgen we in ieder geval wel al een eerste indruk over de gameplay en de wapens die gebruikt worden. In de trailer zien we massieve apparaten waar de personages mee rondzwaaien die ons doen denken aan de absurde formaten uit onder andere Monster Hunter. Bekijk de gelekte trailer hier beneden.

De ontwikkelaars beschrijven de game als een looter-slasher. Een geheel neiuwe genre die veel elementen leent uit al bekende genres om een unieke ervaring te bieden. De game werd eind vorig jaar voor het eerst getoond tijdens de Game Awards. Tijdens deze show onthulde Xbox ook hun gloednieuwe console die ongeveer gelijktijdig met de Playstation 5 verschijnt, later dit jaar.

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →