Speciale Pokémon Home beloning voor complete Pokédex

Pokémon Home is wereldwijd verkrijgbaar voor je smartphone en Nintendo Switch. De applicatie fungeert als een soort hub voor al je Pokémon uit voorgaande (en wellicht toekomstige) games. Er wacht een speciale beloning op spelers die besluiten om de Pokédex volledig aan te vullen.

Waar Pokémon Sword en Shield de plank mis wisten te slaan met de gaten in de Dex, probeert Nintendo met de nieuwe Home app een nieuw thuis te creëren voor al je monsters. Je zou het kunnen zien als een evaluatie van de Pokémon Bank op de 3DS. Je kunt met de app Pokémon overzetten tussen ondersteunde games, ruilen met vrienden en meer. Beschik je over alle 890 verschillende monsters in Home? Dan krijg je een speciale beloning.


Original Color Magearna is geel en heeft een soort Poké Ball kostuum aan. Zodra je alle 890 monsters hebt verzameld krijg je deze gratis en voor niets. Het heeft je misschien wél wat jaren gekost om de Pokédex tot dit punt te brengen, maar dan heb je ook wat!
De app voor je smartphone en Switch heeft een gratis en een premium variant. In de premium variant kan je Pokémon vanuit de Pokémon Bank overzetten en heb je over het algemeen veel meer capaciteiten en mogelijkheden. Zo heb je ruimte voor maar liefst 6000 Pokémon in de premium versie en maar 30 plaatsen in de basis, gratis versie.
Ben jij al aan de slag gegaan met het nieuwe thuis voor jouw virtuele wezentjes? Heb je ook al deze speciale vorm van Magearna aan je collectie toegevoegd?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation