Cloud9 niet te stoppen in de LCS

Cloud9 is niet te stoppen in de LCS. Het team wist wederom weer twee keer te winnen afgelopen weekend. Hun eerste game was de kraker tegen TSM. Cloud9 begon de game overtuigend en liet TSM geen enkele moment in de game. Cloud9 versloeg een dag later Evil Geniuses. Het lijkt er op dat het team afstevent op een mogelijk 18-0 spring split. Daarmee evenaren zij de score van Fnatic die dat een aantal jaren geleden ook al deed maar dan hier in Europa. De vraag blijft, wie kan Cloud9 nog verslaan?

Broxah is dan eindelijk zijn avontuur in de LCS begonnen. Drie weken lang moest Team Liquid wachten op zijn nieuwe jungler. In zijn debuut game tegen Immortals kon hij echter geen indruk maken op de fans in Noord Amerika. Op de tweede dag overtuigde hij in de game tegen CLG. Hoewel CLG een team is dat onderaan staat, speelde Broxah een degelijke game om de winst te behalen voor zijn team. Immortals liet een game liggen tegen Ecil Geniuses. FlyQuest maakte dankbaar gebruik van de verliespartijen van TSM en Immortals. Beide games werden gewonnen en delen nu de tweede plek met Immortals. Voor de volledige stand van zaken kunnen jullie hier kijken.

Team LiquidImmortals
Cloud9TSM
Golden GuardiansCLG
100 ThievesDignitas
DignitasGolden Guardians
CLGTeam Liquid
TSMFlyQuest
ImmortalsEvil Geniuses
FlyQuest100 Thieves
Evil GeniusesCloud9

Komende weekend in de LCS hebben we de game tussen de nummer één en twee. Cloud9 neemt het op tegen Immortals. Kan Immortals de winstreak van Cloud9 verbreken? Naast Immortals, speelt Cloud9 ook nog tegen de laatste team CLG. Immortals speelt hun andere game tegen Dignitas. De volledige schema vinden jullie hieronder.

LCS speelschema week 5

100 ThievesTSM
Cloud9CLG
DignitasImmortals
FlyQuestGolden Guardians
Evil GeniusesTeam Liquid
ImmortalsCloud9
Golden Guardians100 Thieves
CLGFlyQuest
TSMEvil Geniuses
Team LiquidDignitas

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation