Drie teams aan de leiding in de LEC

Drie teams hebben de leiding gepakt in de LEC. We zagen eindelijk weer een weekend waarin de sterkste teams van de League beide games wonnen. Fnatic , Origen en G2 Esports wonnen hun beide confrontaties. Hiermee slaan ze een kleine gat met de teams onder hun. Van de drie teams was het vooral Fnatic die indruk maakte. Ze versloegen met gemak de sterke Misfits Gaming en de worstelende Schalke 04. G2 Esports won van SK Gaming en Team Vitality, de twee laagvliegers van de competitie.

FNCLECWIN
LEC Photo’s credits to LoLEsports and Riot Games.
Origen de derde team dat bovenaan staat in de LEC, won de games tegen Schalke 04 en Rogue. Tegen Schalke 04 had Origen grootste moeite mee. Er was een backdoor voor nodig om de nummer negen te verslaan. Maar een dag later zag het team er weer goed uit toen ze Rogue overtuigend versloegen. Misfits Gaming wist na het verlies tegen Fnatic weer een game te winnen tegen SK Gaming. Rogue verloor dan wel van Origen maar een dag eerder wisten zij Excel Esports te verslaan. Play-offs ligt nog ruim in de handen van Misfits Gaming en Rogue. De huidige stand van zaken kunnen jullie hier terugvinden.
OGLECWIN
LEC Photo’s credits to LoLEsports and Riot Games.
RogueExcel Esports
Team VitalityMAD Lions
FnaticMisfits Gaming
Schalke 04Origen
G2 EsportsSK Gaming
Misfits GamingSK Gaming
MAD LionsExcel Esports
FnaticSchalke 04
RogueOrigen
G2 EsportsTeam Vitality

Komend weekend zit het vol met geweldige games om te kijken. De top drie teams spelen bijna allemaal tegen elkaar. Het is voornamelijk aan G2 Esports om zijn twee concurrenten in de LEC te verslaan. Op vrijdag speelt G2 Esports tegen Origen. Een dag later speelt het tegen zijn rivaal Fnatic. Origen speelt daarnaast ook nog is tegen Misfits Gaming. Onderaan de ranglijst wordt ook nog gestreden om nog in aanmerking te komen voor de playoffs. SK Gaming en Schalke 04 hebben beide twee punten. Wie van de twee kan de ander verslaan en op drie punten komen?

G2LECWIN
LEC Photo’s credits to LoLEsports and Riot Games.

Speelschema LEC week 7

Team VitalityRogue
Schalke 04MAD Lions
SK GamingFnatic
Excel EsportsMisfits Gaming
OrigenG2 Esports
SK GamingSchalke 04
Team VitalityExcel Esports
RogueMAD Lions
Misfits GamingOrigen
FnaticG2 Esports

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation