1 maart 2024

Beerus Episode onderweg naar Dragon Ball Z: Kakarot

Dragon Ball Z: Kakarot wordt in het voorjaar uitgebreid met een gloednieuwe episode. De additionele content is afkomstig uit Dragon Ball Super. Zo biedt de aanstaande DLC de mogelijkheid om te transformeren in een Super Saiyan God.

Kakarot spelers die beschikken over de Season Pass kunnen in het voorjaar aan de slag met “A new power awakens – Part 1” DLC. De mogelijkheid bestaat ook om deze samen met “A new power awakens – Part 2” aan te schaffen. Deze verschijnt later dit jaar.
Whis Battle
In de eerste DLC uitbreiding krijgen spelers een training van Whis waarna ze de Super Saiyan God-tranformatie kunnen gebruiken. Vervolgens neem je het in een exclusieve Boss Battle Episode op tegen Beerus, een god van vernietiging. Nog niet klaar met het hoofdverhaal van de game? Geen zorgen. Dankzij de DLC mag je zelfs in het basisspel en het hoofdverhaal gebruik maken van je nieuwe krachtige Super Saiyan God-tranformatie.
ssg raditz
Voor de muziekliefhebbers verschijnt er ook een Music Compilation Pack als onderdeel van de Ultimate Edition. De volgende titels zitten in deze bundel verwerkt:

 • MAKAFUSHIGI ADVENTURE!
 • ROMANTIC AGERUYO
 • WE OTTA POWER
 • DETEKOI TOBIKIRI ZENKAI POWER
 • BOKUTACHIHA TENSHIDATTA
 • DRAGON SOUL
 • UNMEINO HI ~TAMASHII VS TAMASHII~
 • “DRAGON BALL Z” BGM (TV)
 • KAIBUTSU FRIEZA VS DENSETSUNO SUPER SAIYANS
 • YAPPARI SAIKYO SONGOKO!! (WE GOTTA POWER)
 • SOLID STATE SCOUTER

Beerus DBZK
Ben jij al opnieuw aan de slag gegaan met de Z squad in Dragon Ball Z: Kakarot? Wij waren enorm enthousiast over de game en met enige minpuntjes scoorde de game bij ons een nette score van 8,2! Ga jij net als ons dit voorjaar opnieuw aan de slag om het op te nemen tegen Beerus?

“Het uiten van de geweldige Dragon Ball actie in gameplay is tot op heden enorm lastig gebleken. Dragon Ball Z Kakarot krijgt dit voor elkaar. En het voelt geweldig!”
– Jordy Gerritse

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →