LCS strak van de spanning om play-offs

De strijd om de play-offs in de LCS ligt nog wagenwijd open. De spanning is merkbaar bij veel teams die nog vechten om een plekje. Van die tien teams zijn er echter slechts twee teams die al weten waar ze aan toe zijn. Cloud9 domineert de ranglijst en heeft de eerste plek al bemachtigd. Aan de andere kant van de ranglijst vinden we CLG. En CLG kan geen aanspraak meer maken op de play-offs, voor hun is de spring split al klaar.

Bij de hervatting van de LCS is het onder Cloud9 knokken geblazen. Acht teams kunnen nog naar de play-offs. Verrassend genoeg wist Evil Geniuses na afgelopen weekend zich te mengen in de strijd om plek twee. Evil Geniuses won beide games en deelt nu de tweede plek met TSM en FlyQuest. Daaronder vinden we op een punt achterstand Immortals en 100 Thieves. Zij wonnen en verloren afgelopen weekend maar hebben nog een prima stand om naar  de play-offs te gaan. Team Liquid valt voor nu nog net buiten de play-offs. Het eens dominerende team van NA heeft bijzonder veel moeite om zijn draai te vinden deze spring split.

TSMGolden Guardians
Cloud9100 Thieves
Team LiquidEvil Geniuses
DignitasCLG
FlyQuestImmortals
Golden GuardiansTeam Liquid
CLGCloud9
ImmortalsTSM
100 ThievesFlyQuest
Evil GeniusesDignitas

In de laatste week van de LCS is het smullen geblazen. Omdat er nog zoveel teams in aanmerking komen voor de play-offs is elke game spannend. Kan Team Liquid hun slechte seizoen nog redden door de play-offs te behalen? Zelfs de games van Cloud9 en CLG kunnen nog heel veel invloed hebben op de stand. Kan Evil Geniuses of Team Liquid dit sterke team verslaan?

Speelweek 9 in  LCS

TSM100 Thieves
Cloud9Evil Geniuses
FlyQuestTeam Liquid
CLGGolden Guardians
ImmortalsDignitas
Golden GuardiansFlyQuest
DignitasTSM
Eviul GenisesImmortals
Team LiquidCloud9
100 ThievesCLG

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation