Apex Legends: Duo's nu voor altijd, nieuwe event is hier

Het nieuws omtrent Apex Legends stopt nog lang niet. De game krijgt nu een splinternieuw evenement omtrent de recente Bloodhound origin video. Buiten dat kunnen spelers vanaf nu voor altijd in duos spelen, in beiden Kings Canyon zowel als World’s Edge.

Bloodhound krijgt niet alleen een origin video, maar nu ook een limited-time game mode. Bloodhound’s Trials laat jou nieuwe skins vrijspelen in een splinternieuwe gamemode, speciaal in Apex Legends. Bewijs jezelf tegen een horde van Prowlers en laat zien wie jij als apex speler bent in het nieuwe ‘The Old Ways’ evenement. Dit event loopt door van 7 tot en met 21 april 2020. Maar, dat is niet het enige nieuws.


We wisten al dat Kings Canyon voor goed een optie zou zijn om in te spelen. Maar, nu lijkt het erop dat ook de Duos game modi voor altijd terug is in de game. Fans zullen blij zijn met de toevoegingen, die spelers veel meer mogelijkheden geven in hoe zij willen spelen, en waar. Speel nieuwe skins vrij en geniet van dit evenement, met de twee permanente toevoegingen. Één ding is zeker, Respawn Entertainment is nog lang niet klaar met Apex Legends.
Wat vind jij van het tijdelijke event, zowel als de permanente toevoegingen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation