20 februari 2024

Apex Legends: Duo's nu voor altijd, nieuwe event is hier

Het nieuws omtrent Apex Legends stopt nog lang niet. De game krijgt nu een splinternieuw evenement omtrent de recente Bloodhound origin video. Buiten dat kunnen spelers vanaf nu voor altijd in duos spelen, in beiden Kings Canyon zowel als World’s Edge.

Bloodhound krijgt niet alleen een origin video, maar nu ook een limited-time game mode. Bloodhound’s Trials laat jou nieuwe skins vrijspelen in een splinternieuwe gamemode, speciaal in Apex Legends. Bewijs jezelf tegen een horde van Prowlers en laat zien wie jij als apex speler bent in het nieuwe ‘The Old Ways’ evenement. Dit event loopt door van 7 tot en met 21 april 2020. Maar, dat is niet het enige nieuws.


We wisten al dat Kings Canyon voor goed een optie zou zijn om in te spelen. Maar, nu lijkt het erop dat ook de Duos game modi voor altijd terug is in de game. Fans zullen blij zijn met de toevoegingen, die spelers veel meer mogelijkheden geven in hoe zij willen spelen, en waar. Speel nieuwe skins vrij en geniet van dit evenement, met de twee permanente toevoegingen. Één ding is zeker, Respawn Entertainment is nog lang niet klaar met Apex Legends.
Wat vind jij van het tijdelijke event, zowel als de permanente toevoegingen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →