Background

Untitled Goose Game krijgt twee-speler co-op

Untitled Goose Game coop

Honk! Kennen we de herrieschopper uit 2019 nog? De gans uit Untitled Goose Game is niet lang meer alleen. Vanaf volgende maand is het mogelijk om met zijn tweeën onrust te stoken in het dorpje. Een twee-speler mode wordt toegevoegd op 23 september.

Tijdens de Indie World showcase van Nintendo op 18 augustus 2020 werd de presentatie afgesloten met veel gehonk. De trailer draaide en toonde ons een zeer bekende omgeving met zeer bekende personages. We zagen eventjes dubbel, maar dat hoort blijkbaar zo te zijn. Untitled Goose Game van House House ontvangt een gratis twee-speler update op 23 augustus. Deze update wordt uitgerold op alle beschikbare platformen.

Jouw enige taak is om onrust te stoken en dat doe je binnenkort met zijn tweeën. De volledige game krijgt co-op ondersteuning dus je speelt exact hetzelfde ‘verhaal’ als je gewend bent,  maar dan met twee ganzen. Het korte maar krachtige avontuur van de gans hebben we vorig jaar onder de loep genomen toen de Playstation 4 versie verscheen. Alhoewel de game maar bestaat uit 5 levels heeft de game veel meer te bieden.

Untitled Goose Game is een korte maar zeer vermakelijke puzzelgame waarbij je zeker na het spelen van het verhaal nog wel even plezier kunt hebben. Er zijn zat voorwerpen in de wereld waar je mee kunt spelen en alle bewoners het leven een beetje zuur maken door als een blakende gans onrust te stoken is toch wel iets wat je van je eigen ‘to-do’ list moet hebben afgestreept.

Heb jij je al gewaagd aan de waggelende gans of heb je je juist gewacht op een update zoals deze? Met wie ga jij volgende maand de buurt op stelten zetten?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation