Background

Deathloop uitgesteld naar tweede kwartaal 2021

DEATHLOOP

Deathloop, Arkane Studios’ nieuwste project is met ongeveer een halfjaar uitgesteld. De game stond gepland voor een release ergens laat dit jaar voor Playstation 5 en PC. Bethesda schuift de game op naar het tweede kwartaal van 2021.

De compleet nieuwe game van Arkane en Bethesda is door gevolgen van het corona virus uitgesteld. Dit laat het officiële Twitter account van Deathloop weten via een Tweet die op 18 augustus werd geplaatst.

Net als bijna elk ander bedrijf in de wereld zijn de ontwikkelaars van Arkane Studios ook zoveel mogelijk thuis gaan werken. Hiermee heeft de studio ervaren dat het toch iets langer gaat duren dan verwacht. Arkane’s Deathloop verschijnt daarom pas in de loop van 2021 voor Playstation 5 en PC.

Het is niet de eerste studio die de releasedatum opschuift ten gevolgen van het virus. Waarschijnlijk ook nog niet de laatste. 2020 is al hectisch genoeg met de lancering van de volgende generatie. Een globale pandemie helpt daar niet echt bij. Het lijkt er op dat veel next-gen ervaringen voorlopig nog even op zich laten wachten. We mogen dit najaar in ieder geval al aan de slag met een aantal cross-gen titels die zowel verschijnen op de huidige als volgende generatie.

Verder zien we ook al enkele games die dit najaar verschijnen en al de next-gen ervaring moeten geven zoals Marvel’s Spider-Man: Miles Morales en Godfall.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation