Background

Devil May Cry 5 Special Edition wordt PS5 launch titel

devil may cry 5

Devil May Cry 5 was voor ons één van de beste games die vorig jaar uit is gekomen. Nu krijgt de game een Special Edition, die ook nog eens launch titel zal worden voor de Playstation 5.

We hebbnen de game natuurlijk al lang uitgespeeld, maar kunnen niet wachten op er weer opnieuw in te duiken. Het toffe is dat er een nieuwe verhaallijn toe zal worden gevoegd aan de game, of dat in ieder geval Vergil voor het eerst volledig speelbaar gaat zijn. De game zal digitaal beschikbaar zijn op 19 november 2020 voor de Playstation 5!

Kijk jij uit naar de Special Edition van Devil May Cry 5? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Check ook de andere reveals van vandaag op onze website!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation