29 mei 2024

Tom Cruise gaat de ruimte in voor een film

Oblivion Tom Cruise

Het is zo goed als officieel en bevestigd dat Tom Cruise de ruimte in gaat. De acteur zal samen met regisseur Doug Liman in oktober 2021 de ruimte in geschoten worden met een SpaceX Dragon spacecraft.

Elon Musk’s SpaceX zal de missie coördineren voor Cruise en crew. De deadline zegt dat dit tegen het einde van volgend jaar in oktober plaats zal gaan vinden. Dit kan ook een oefentripje zijn en nog niet de real deal! Jurassic World Studio Universal betaald voor de film, met een budget van 200 miljoen Dollar. De movie zal in co-creation met SpaceX en NASA gemaakt worden.

Er lijkt nog geen duidelijk script voor de film te zijn. Wel doen er meerdere leden van de crew uit Mission Impossible mee aan de nieuwe film. Doug Liman, de regisseur voor deze film, deed eerder samen met Cruise de Edge of Tomorrow en American Made films. Deze waren beide vrij populair in hun tijd. Het was al bekend dat Tom Cruise vaak zijn eigen stunts doet, soms tevergeefs. Maar, dit gaat wel ver! Zodra er meer bekend is over zowel de film als de reis, dan kan je dat bij ons terug lezen!

Wat vind jij van de gewaagde move die Tom Cruise en zijn regisseur maken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →