Background

Sony kondigt Dualsense Edge Controller aan

Dualsense Edge Controller

Sony kondigt eindelijk voor het eerst een first-party ‘Pro’ Controller aan, genaamd de Dualsense Edge Wireless Controller. Deze ziet er qua algehele look hetzelfde uit, het is vooral de feel die veranderd!

Sony kondigt de Dualsense Edge aan tijdens de Gamescom 2022 Opening Night Live. De controller krijgt een andere kleur face buttons, namelijk transparant zwart. Evenals de touch pad krijgt een zwarte kleurtje. Het onderste zwarte lijkt meer glossy en er zitten natuurlijk extra instelbare knoppen op de achterkant. Voor de rest is er nog niet veel bekend over de Dualsense Edge, kijk de korte teaser hier beneden!

Kijk jij uit naar een pro controller vanuit Sony? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation