20 april 2024

Sony kondigt Dualsense Edge Controller aan

Dualsense Edge Controller

Sony kondigt eindelijk voor het eerst een first-party ‘Pro’ Controller aan, genaamd de Dualsense Edge Wireless Controller. Deze ziet er qua algehele look hetzelfde uit, het is vooral de feel die veranderd!

Sony kondigt de Dualsense Edge aan tijdens de Gamescom 2022 Opening Night Live. De controller krijgt een andere kleur face buttons, namelijk transparant zwart. Evenals de touch pad krijgt een zwarte kleurtje. Het onderste zwarte lijkt meer glossy en er zitten natuurlijk extra instelbare knoppen op de achterkant. Voor de rest is er nog niet veel bekend over de Dualsense Edge, kijk de korte teaser hier beneden!

Kijk jij uit naar een pro controller vanuit Sony? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →