6 juni 2023

Ghostrunner II aangekondigd

Ghostrunner II Thumbnail

505 Games kwam in 2020 met Ghostrunner, een Cyberpunk-achtige vibe in een platform/ beat-em-up jasje. De snelle gameplay en kleurrijke omgevingen zijn terug met Ghostrunner II.

Ghostrunner II werd zojuist aangekondigd tijdens de Playstation Showcase. De game kwam vrij vroeg in de line-up en trok direct de aandacht met flashy beelden. Ghostrunner II komt ergens in 2023 nog uit voor de Playstation 5.

Kijk jij al uit naar Ghost Runner II? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →