Background

Phantom Blade Zero aangekondigd

De Sony playStation Showcase is bezig en dat betekend games, games en nog meer games. Tijdens deze presentatie is ook Phantom Blade Zero aangekondigd.

Phantom Blade Zero lijkt een mix te zijn tussen veel verschillende types Souls-like games. In de trailer zie je veel actie en een duister mysterieuze sfeer. We hebben ook het jaar van de aankondiging gekregen. 2023! De ontwikkelaar verteld het volgende over het spel:

Check out the world premiere of Phantom Blade Zero, a new Action RPG featuring deep and dark art style, fast paced combat, and a fictitious world blending Chinese martial arts and steampunk! Be the Dark Raider exiled by “the Order”, embark on the path of vengeance, and uncover the darkest secrets of Wulin!

Kijk jij uit naar deze game? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation