Background

God of War Ragnarok krijgt gratis DLC

God of War Ragnarok Valhalla DLC dankzij Santa Monica Studios

Santa Monica Studios heeft tijdens The Game Awards 2023 een gratis DLC aangekondigd genaamd Valhalla. De nieuwe uitbreiding zal gratis zijn voor iedereen als bedankje voor de community en steun die de studio heeft gekregen.

De nieuwe én gratis DLC “Valhalla” zal al te spelen zijn op 12 december 2023. Voor iedereen gratis te downloaden via de PlayStation Store als bedankje van de studio voor alle steun die zij en de serie hebben ontvangen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation