Background

Check de Metaphor: ReFantazio gameplay hier!

metaphor refantazio image

Ben jij Persona 3 fan? Cool! Ben jij Persona 4 fan? Ook cool! Ben jij Persona 5 fan? Nou ja, zelfde antwoord. Ben je fan van alle Persona titels? This is your lucky moment! De creatieve geesten achter al deze titels komen bij elkaar voor Metaphor: ReFantazio en die game krijgt nu eindelijk een gameplay trailer.

Deze trailer voor Metaphor: ReFantazio laat zien hoe de anime cinematics en Atlus graphics samengaan tot een geheel. Dit is de manier van Atlus om hun gaming portfolio uit te breiden tot een nieuw niveau met hun eerste volledige fantasy-RPG. In deze game gaat het ook om het smeden van banden en samen met jouw vrienden obstakels te overwinnen en een koninkrijk te redden. De game staat gepland voor de herfst van 2024, zonder officiële datum. Check de trailer hier beneden!

Alhoewel er niet precies bekend is wat deze game gaat doen, kan je alle updates omtrent Metaphor: ReFantazio, uiteraard bij ons teruglezen! Heb jij zin in de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation