29 februari 2024

Check de Metaphor: ReFantazio gameplay hier!

metaphor refantazio image

Ben jij Persona 3 fan? Cool! Ben jij Persona 4 fan? Ook cool! Ben jij Persona 5 fan? Nou ja, zelfde antwoord. Ben je fan van alle Persona titels? This is your lucky moment! De creatieve geesten achter al deze titels komen bij elkaar voor Metaphor: ReFantazio en die game krijgt nu eindelijk een gameplay trailer.

Deze trailer voor Metaphor: ReFantazio laat zien hoe de anime cinematics en Atlus graphics samengaan tot een geheel. Dit is de manier van Atlus om hun gaming portfolio uit te breiden tot een nieuw niveau met hun eerste volledige fantasy-RPG. In deze game gaat het ook om het smeden van banden en samen met jouw vrienden obstakels te overwinnen en een koninkrijk te redden. De game staat gepland voor de herfst van 2024, zonder officiële datum. Check de trailer hier beneden!

Alhoewel er niet precies bekend is wat deze game gaat doen, kan je alle updates omtrent Metaphor: ReFantazio, uiteraard bij ons teruglezen! Heb jij zin in de game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →