15 april 2024

Shin Megami Tensei V: Vengeance aangekondigd

shin megami tensei vengeance

Toen Shin Megami Tensei V aan werd gekondigd, was mijn liefde voor de Nintendo Switch weer sterk aanwezig. Echter heb ik me altijd afgevraagd of deze game ooit nog naar andere consoles zou komen. Vandaag is de dag, dat dit nieuws naar het licht is gekomen!

Shin Megami Tensei V: Vengeance is een definitieve versie van de game. Deze versie krijgt de volledige verhaallijn en DLC van de game, met een extra verhaallijn en nieuwe personages! Zie het als de Royal versie van Persona 5. De titel van de trailer verraad het al een beetje, maar de game komt ook naar Steam(deck), PC, Xbox en Playstation! Dit geldende voor zowel de vorige generatie aan consoles, als de huidige. SMTV staat bekend als de SMT met een veel diepere en beter vertaalde storyline, dan dat we gewend zijn van de oudere titels. Nog steeds niet zoals Persona, maar een veel donkerdere take op storytelling. Check de trailer voor Shin Megami Tensei V: Vengeance hier beneden!

SMTV: Vengeance verschijnt op 29 juni 2024, lekker snel dus! Ga jij hem halen? Laat het ons weten in de reacties!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →