Background

intheSpotlight Senua’s Saga: Hellblade II: de weg naar release

Senua’s Saga: Hellblade II - Thumb

Met intheSpotlight blikken wij de gehele maand vooruit naar aankomende game releases. Deze maand is het de beurt aan Senua’s Saga: Hellblade II. Deze game zit er al aan te komen sinds de aankondiging van de Xbox Series X. En we zijn er bijna! 

The Game Awards 2019

The Game Awards 2019 lijkt alweer een hele tijd geleden. Maar het is de eerste keer dat we de nieuwe console van Microsoft zagen. De Xbox Series X. Beloofd werd de meest krachtige console van de komende generatie en daar hoort natuurlijk een game bij die grafisch goed in elkaar steekt. Senua’s Saga: Hellblade II is de eerste game die werd aangekondigd voor de Xbox Series X.

De belofte was gemaakt en de toon was gezet. Maar een datum werd niet gegeven het duurde zelfs een hele tijd voor deze datum er kwam. In de tussentijd werden er wel steeds nieuwe bits aan informatie gegeven over de game. Studio tours, nieuwe gameplay segments en meer. Zelfs tijdens de Game Awards in 2023 kregen we nog een trailer, maar weer geen echte datum.

Developer Direct

Enter de Developer Direct. Een presentatie van Microsoft om haar developers de kans te geven meer te praten over games. En dat gebeurde ook in onderstaande video werd er net zoals nu nogmaals terug geblikt op verschillende momenten in de afgelopen vier jaar. De video sloot uiteindelijk dan af met de release datum: 21 mei 2024.

En dan zijn we in het nu beland. Een kleine zeven dagen op moment van schrijven voordat de game op onze Xbox consoles te spelen is. Genoeg tijd om nog even deel 1 te spelen mocht je interesse hebben. Blijf vooral deze laatste dagen nog even bij ons om nog meer mee te krijgen tijdens de intheSpotlight maand van Senua’s Saga: Hellblade II. Heb jij al zin in deze game?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation