Background

intheSpotlight Senua’s Saga: Hellblade II: de launch trailer

Senua’s Saga: Hellblade II - Thumb

Het is dan eindelijk zo ver, vanaf vandaag kun je Senua’s Saga: Hellblade II digitaal verkrijgen, of spelen in gamepass. Xbox dropt daarom een verse launchtrailer!

The sequel to the award winning Hellblade: Senua’s Sacrifice, Senua returns in a brutal journey of survival through the myth and torment of Viking Iceland. Intent on saving those who have fallen victim to the horrors of tyranny, Senua faces a battle of overcoming the darkness within and without.

Captured on Xbox Series X.
Pre-order or pre-install on Xbox now: https://www.xbox.com/games/senuas-sag…
Wishlist or pre-purchase on Steam:
https://store.steampowered.com/app/24…
Listen to more from AURORA:
https://Aurora.lnk.to/listenID

Natuurlijk hebben wij de game al gespeeld en onze review is daarom dan ook vanaf vandaag (10:00) hier op onze website te lezen! Wat zijn jouw verwachtingen van de game en heb je er ook al zin in het om het verhaal van Senua te vervolgen in deze zeer cinematische nieuwe game van Ninja Theory? Zonder al te veel te verklappen kan ik je vertellen dat het een game is die je niet wil missen, mits je gamepass hebt!

Kijk jij ook al zo uit naar de game, of juist helemaal niet? Laat het ons weten op Facebook of in de reacties hier beneden. Of lees onze andere IntheSpotlight artikels over de game -> hier en hier 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation