Background

Xbox Showcase: Stalker 2 release datum getoond

De Xbox Showcase is afgelopen en gaf ons een hele boel nieuwe games om naar uit te kijken. Stalker 2 komt er aan en eindelijk hebben we een release datum voor de game!

GSC Game World is de ontwikkelaar van Stalker 2, deze uit Oekraïne komende game developer brengt een geheel nieuw niveau van grafische pracht met de game. En tijdens de Xbox Showcase was het eindelijk tijd om de Stalker 2 release datum te tonen door middel van een nieuwe trailer

De trailer begint gelijk met in-game footage en laat ook verschillende gebieden in de game zien. Het is mogelijk om jezelf te bewegen op daken en te vechten tegen dieren maar ook tegen andere mensen. Er kan dus van alles jouw vijand zijn. Met verschillende wapens en gadgets kan jij vervolgens jezelf veilig houden en je weg banen door de wereld.

Wat is Stalker 2

Stalker 2 staat bekend als een shooter maar ook als een horror game met immersive SIM elementen. Er is dus voor ieder wat wils!

Stalker 2 is 5 september 2024 te spelen op Xbox Game Pass, op de Xbox Series X|S en de PC. Ga jij hem halen? Of laat jij hem aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation