Background

Xbox Showcase | Starfield: Shattered Space DLC onthuld

Xbox Showcase | Starfield: Shattered Space thumb

Starfield werd in september 2023 uitgebracht en kreeg een gemengde ontvangst (wij gaven de game een 7.5). Na meer dan tien jaar ontwikkeling, werd Starfield – dat gepresenteerd werd als een van de beste games ooit gemaakt – door veel fans wereldwijd niet helemaal goed ontvangen. Maar dat heeft Bethesda Game Studios er niet van weerhouden om volop updates te blijven uitbrengen voor dit epische ruimte-RPG, waaronder de eerste grote expansion

Ondanks de wat middelmatige ontvangst van Starfield kijken veel fans toch reikhalzend uit naar wat de game nog gaat brengen. Bethesda staat namelijk bekend om zijn ontzettend robuuste en goeie expansions. Tijdens de Xbox Showcase toonde ze daarom meer nieuws over de eerste grote uitbreiding van de game: Shattered Space. Deze uitbreiding stond al op de planning voordat Starfield zelfs maar werd uitgebracht, maar pas nu heeft Bethesda een stevige trailer voor deze grote DLC vrijgegeven – hoewel er nog geen releasedatum bekend is.

Wat we weten

Tijdens de recente Xbox Games Showcase werd bevestigd dat Shattered Space in 2024 naar Starfield komt – maar er werd geen specifieke datum genoemd. Zoals verwacht, draait de DLC om House Va’ruun en The Great Serpent. De cult die wel vaak werd genoemd in de main game, maar zeer afwezig was in het verhaal. Spelers worden meegenomen naar mysterieuze, cult-achtige werelden op zoek naar de oorsprong van een mysterie dat de fundamenten van het universum zal moeten uitdagen.

Extra content vandaag!

Het werd ook onthuld dat er vandaag nog meer content naar Starfield komt, inclusief Creation Club-inhoud en uitgebreide bounty hunter-missies, naast andere dingen.

Het is duidelijk dat Bethesda vastbesloten is om de Starfield-ervaring te verbeteren en uit te breiden. Hoewel de lancering misschien niet aan alle verwachtingen voldeed, lijkt het erop dat de ontwikkelaars hun best doen om de game naar een hoger niveau te tillen met deze nieuwe inhoud. Persoonlijk ben ik ontzettend nieuwsgierig naar wat Shattered Space te bieden heeft en kan ik niet wachten om deze nieuwe avonturen in het Starfield-universum te verkennen.

Kijk jij er al naar uit weer de cosmos te verkennen? Laat het ons weten in de comments hier beneden of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation