Background

Xbox Showcase: Metal Gear Solid Delta: Snake Eater trailer

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater thumb

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater werd meer dan een jaar geleden onthuld met een epische trailer die de harten van MGS-fans wereldwijd in vuur en vlam zette. Vaak beschouwd als de beste Metal Gear Solid-game ooit gemaakt, verscheen Snake Eater voor het eerst in 2004 en werd het met lovende kritieken ontvangen. Dit jaar staat het spel op het punt opnieuw te worden uitgebracht, in een moderne remake

Konami heeft MGS Delta helemaal opnieuw opgebouwd, waardoor een frisse kijk op een klassieke ervaring is ontstaan die miljoenen fans zich nog herinneren van twee decennia geleden.

“Kept You Waiting, Huh?”

Metal Gear Solid heeft sinds het vertrek van Hideo Kojima – een van de makers van de serie – bij Konami in 2015 een tumultueuze relatie gehad met de game-community. Hij vertrok net na de release van The Phantom Pain, en sindsdien is er slechts één andere Metal Gear-game uitgebracht: Survive. Deze werd beschouwd als de slechtste game in de franchise en kreeg recordlage scores, waardoor het snel werd vergeten door een teleurgestelde fanbase.

Echter, de opkomst van MGS Delta – ook wel bekend als de Metal Gear Solid Delta: Snake Eater remake– vulde fans (waaronder ik) met vreugde. In een reeks teaserafbeeldingen en fragmenten heeft Konami een wereld onthuld die getrouw is nagebouwd. Het is direct herkenbaar, maar zoveel beter dan het ooit was. De hoop is dat de remake het oorspronkelijke gevoel van zenuwslopende tactische actie uit 2004 behoudt.

Persoonlijk hype voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater

Het is ongelooflijk om te zien hoe Konami deze klassieke game naar een hoger niveau heeft getild. Als klein mannetje speelde ik deze game helemaal grijs, daarom ben ik enthousiast over wat de remake te bieden heeft. De trailer laat zien dat we niet alleen een visuele upgrade krijgen, maar ook een ervaring die trouw blijft aan het origineel. De mix van nostalgie en moderniteit zou wel eens de perfecte combinatie kunnen zijn voor een epische terugkeer naar de wereld van Naked Snake. En als we de geruchten mogen geloven komt de game in 2025 uit!

Kijk jij er al naar uit weer de jungle te verkennen? Laat het ons weten in de comments hier beneden of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation