Esports: TSM en Team Liquid naar de finale van LCS

LCS-Logo

Naast de finales in de LEC is ook de finale in de LCS bekend. Team Liquid zal zaterdagavond aantreden tegen TSM. Team Liquid kende een eenvoudige halve finale tegen FlyQuest. Maar gelukkig werden we wel getrakteerd op een spannende halve finale tussen TSM en Cloud9.

De halve finales van de LCS waren zowel spannend als saai. De halve finale van Team Liquid tegen FlyQuest was een regelrechte stomp. FlyQuest kon in geen enkele game een vuist maken tegen Team Liquid. In onze vorige artikel spraken we over een dip voor Team Liquid. Maar daar was niks meer van te zien tijdens de halve finale. Het klopte dus dat het team in de laatste weken meer aan het experimenteren was dan serieus aan het spelen. Met een clean game werd FlyQuest verslagen met 3-0.

Maar in de andere halve finale was het een en al sensatie. In de ‘klassieker’ TSM tegen Cloud9 ging het helemaal tot game vijf om een winnaar te kronen. Kijkers werden getrakteerd op een reverse sweep. Cloud9 begon de halve finale ijzersterk. De eerste game werd gewonnen, maar ook de tweede game werd door Cloud9 gewonnen. Met de rug tegen de muur vocht TSM in game drie terug. TSM pakte door en won game vier en vijf. Een sensationele halve finale die het zeker waard is om terug te kijken.

Finale

Zaterdagavond/nacht wordt de finale tussen Team Liquid en TSM gespeeld. Als we naar de vorm van beide teams kijken, kan het een zeer spannende finale worden. Hopelijk krijgen we net als de halve finale van Cloud9 en TSM een vijf games finale. Heb je nou onze voorbeschouwing gemist van de halve finale? Dan kan je die hier teruglezen.

 

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek